VESTLANDSFANDEN
Vestlandsfanden har fra å være et lokalt vestlandsfenomen på åtti-tallet vokst til et av Norges fremste og største live band. Dette er folk-rock og folkelig underholdning på sitt beste. Med sin karakteristiske "felesound", blandingen av irsk, skotsk, nordisk folkemusikk med hovedvekt på egne låter står gruppen solid plantet som foregangsmenn for en rekke norske artister med beslektet spillestil.
  THE IRISH VIKINGS

The Irish Vikings reiste seg fra asken etter 99% Irish,og kjærnen i bandet har holdt sammen siden 1999. Det er fele,kilter,unorsk energisk sceneshow ,Irsk folkrock og rendyrket morsom kvalitet.
Konseptet har fungert som et farmerband for flere unge musikere de siste åra,og har til og med fatt sitt eget tributeband Flare topp. Musikere fra hele europa har blitt tiltrukket av konseptet,og de leverer alltid til publikums og arrangørers store glede. 
Trykk på bildet for LIVEpresentasjon!

 

TWILIGHT
Twilight var et av de mest aktive og etterspurte banda på nordvestlandet før de tok pause i 2008.
Etter at ”den harde kjernen” litt tilfeldig var samla rundt en privat opptreden som gav blod på tann, er bandet igjen klare for veien. Sammen med ny bassist og en ekstra gitarist er de nå endelig klare for nye sprell. Twilight kan by på utvalgte låter fra glanstida, nyere musikk, låter fra egen cd, og ei god dose 80-talls klassikere. Likar du The Bangles, Billy Idol, Belinda Carlisle, Blondie, Shania Twain, Carlene Carter, Echosmith, Lissie, Sheryl Crow, Brandi Carlile, Beth Hart er dette ditt nye favorittband!

  THE BOOTS BAND

The Boots Band sin største forse, bortsett fra å låte kompakt og spennende, lage egne låter og tolke andres på sin måte, er deres evne til å skape kontakt med publikum. En blanding av scenetekke, profesjonell holdning til musikk og uhøytidelig prat med publikum har ført til at folk stortrives i salen. Serverer egne countrylåter ispedd kjente klassikere innen sjangeren.
KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.