JØRN KVALHEIM
Jørn gjorde hele nasjonen til sine fans da han i 2014 sto på tv-skjermen i beste sendetid fredagene helt fram til og med finalen i Idol. Med uforglemmelige versjoner av Bruce Springsteens Born to run og The Pretender av Foo Fighters ble han seriens rockealibi.

Jørn gjør nå en blanding av egne låter og coverlåter når han opptrer på festivaler, marknadsdager og firmaeventer. Er det riktig sted og plass nok stiller Jørn med band!

  KOKKEN TOR
Kokken Tor er eit norskrock coverband. Med eit repertoir som består av det absolutt beste av Noregs rockeslagerar, fanger dei publikum i bandet si hule hand for å bli med på ein hardtslåande hitkonsert med låtar frå Dum Dum Boys, deLillos, Jokke og Valentinerne, CCcowboys, Ingenting, Postgirobygget og mange fleire. Bandet har dei siste åra jobba seg opp eit rykte for å være det "galneste" og "råaste" norskrock coverbandet som ruller langs Noregs vegar.
Trykk på bildet for live videopresentasjon!
  CREEDENCE FOREVER!
Det er snart gått 50 år siden historien om legendariske Creedence startet. Vi har nå gleden av å invitere til en magisk aften med det beste av Creedence, fremført live av Norges mest populære Creedence Tribute Band. Med over 60 spillejobber i året på små og store scener rundt om i Sør Norge, inkludert opptredener på store sommerfestivaler, er tittelen mest populære høyst fortjent. Bandet spiller Creedence med så stor intensitet og innlevelse, at selv Mr. John Fogerty ville fått problemer med å skille dem fra originalen.
  SKJEGGI

Se for deg fire unge herrer. Gi de to gitarer, en bass og et trommesett. Tilsett en del norsk rock, og en god del kjente og kjære låter fra det store utland. Vend til slutt dette inn i stemning som får deg opp fra setet, mye energi og kanskje noe god drikke. Sett blandingen på scenen for steking noen timer. Resultatet blir da festbandet Skjeggi.

  GRAN PRIX

Med høy musikalitet, energi og forløsende humor leverer de en slagerparade av kjente låter som publikum liker å høre, synge med på og danse på bordene til. Så hiv på deg skjorta, legg håret til rette, smør sangstrupen og la rockefoten bevege seg til en bandopplevelse med underholdningsverdi!

Trykk på bildet for live videopresentasjon!

  STAGE DOLLS
Et av norgeshistoriens største rockeband, Stage Dolls, har de siste årene hatt en renesanse og et oppsving man ikke skulle tro var mulig. De har turnert sammenhengende de siste årene på alle de store festivalene i Norge, samt. En rekke jobber i både England, Spania og Portugal. Med Torstein Flakne i spissen, med bransjens stødigste trommis, Morten Skogstad, og Terje Storli på bass er dette et komp som kan flytte fjell! Hvem har vel ikke hørt låtene, Love don`t bother me, Soldier`s gun, Wings of steel og still in love ?
  RETURN
1983 startet Vokalist Knut Erik Østgård, gitarist Steinar Hagen, bassist Tore Larsen og trommeslager Øyvind Håkonsen opp med bandnavnet Return. Lite visste de den gang om at de startet en enorm suksess som et av Norgeshistoriens mestselgende rockeband gjennom tidene. Hitlåter som, Sing me a song, bye bye Johnny og Attitude.
  DET BETALES

30 solide år har gitt bandet et udiskutabelt rykte og en unik posisjon i et for mange hellig musikkmekka. Dersom Det Betales ikke allerede kan kalles en legende er de ihvertfall udødeligjort av Beatles’ egen manager Allan Williams som begeistret uttalte: "Det Betales is the best Beatles tribute band in the world!"
  LOVESHACK

Ingen over, få ved siden. Loveshack er Noregs desidert beste live-coverband. Bandet tek publikum med i si velsmurde tidsmaskin tilbake til 80-tallet, tiåret der dei største hitlåtane kjem frå! Humor, energi og eit sjeldent publikumstekke gjer Loveshack til eit fantastisk partyband!
  CHELSEA MICHELLE BAND

Her får du 70-tallsrock, superhitene fra 80- og 90-tallet samt det beste fra dagens hitlister. Variasjonen i reportoaret gjør Chelsea Michelle Band til et sikkerstikk for det fest og musikkglade publikum. Med den karismatiske frontstemmen til Chelsea Michelle og et band som leverer kvalitet fra høyeste klasse er dette bandet uten tvil et av Norges beste til å fremføre partymusikken på en måte som får publikum i ekstatse!
  PARTYBANDET NORGE

Norge rundt på to timer med høy partyfaktor!
Alt av låter er norsk musikk på norsk med smakebiter fra blant andre Jokke og Valentinerne, Åge Aleksandersen, The Kids, Dum Dum Boys og Jan Teigen. Bandet lager også egne låter som fremføres med stor innlevelse.
  JÄVLAR PÅ KJÄRLEK

Musikken du har hørt overalt og hvor som helst, og alltid lurt på HVORFOR du aldri får servert ”live”: er endelig her med: Jävlar På Kärlek – bandet som tar deg med til Söta Bror og landet med tusen partyhits. Fra 70-tallet med artister som ABBA, Harpo og Björn Skifs, 80–tallet med Magnus Uggla, Herreys og Tomas Ledin, 90-tallet med Roxette, Glenmark Eriksson Strömstedt, Markoolio og Kent, samt nyere svenske artister som Björn Rosenström, Bo Kaspers Orkester og Håkan Hellström, byr de på en festaften med allsang og god stemning !!
  TORGEIR & KJENDISENE
Hvis det er slik at en god latter forlenger livet, så har Torgeir og Kjendisene reddet flere liv i løpet av sin lange karriere enn de fleste leger, for bedre underholdning enn en kveld med disse Mossegutta skal en lete lenge etter. Humor, humør, allsang, friske kommentarer og musikalitet er stikkord som passer. Etter langt over 2000 konserter, 11 CD-utgivelser og en rekke fulltreffere på Norsktoppen, er det på`n igjen med en ny runde gledesspredning.
KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.