JENS PETTER DYRDAL
Med eit breitt repertoar reiser Jens Petter rundt og spelar kjende og kjære låtar som publikum garantert kjenner igjen! Av artistar kan nemnast – Dance With a Stranger, Alan Jackson, Creedence, Hellbillies og mange fleire. Med eit solid komp i ryggen spelar Jens P. kassegitar og syng. I tillegg til å presentere musikken med dansekomp gjør han også blandingskveldar, eller heile kveldar med kun kassegitar og sang. Han er kjend for å levere god stemning og dansetakt der han opptrer.
  BJARNE LUNDE
Bjarne er ein musikar som spelar variabel dansemusikk med høg allsang faktor. Bjarne spelar kassegitar og elgitar i tillegg er han også ein dyktig vokalist. Han har lang erfaring som musikar i ulike lokale band, og har også jobba ein del som lydteknikar. Som "dansemusikar" har han skapt stemning på dei fleste utestadane i området. Alt frå gamalpop til nyare kjende låtar blir meisterleg framført. Han har med seg tromme og bass på disk, så dette høres fyldig og enkelt ut.
  ANN SIRI AMDAHL

Ann Siri Amdahl, tidligere frontfigur i okesteret Rosita satser nå som "trubadur" på egen hånd. Hun har i de siste ti årene med Rosita hovedsakelig sunget countrymusikk, men viser her at hun også behersker andre stilarter. Med mange årserfaring innenfor bransjen vet hun hva publikum vil ha av musikk, og satser nå på kjente låter som folk har et forhold til innenfor ulike sjangre
  OLAV HAMMERSLAND
Olav Hammersland reiser no landet rundt saman med Steinar Engelbrektson Band. På 80-talet var han med i kjende danseband som Yankee, Torry Enghs og Smile. Frå 1988 var han med i Walking Tall. Walking Tall var eit backingband som jobba mykje saman med Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel m. fleire. Frå 1993 til 1997 spelte Olav saman med Vidar Johnsen, vokalist i Vamp. Han spelar no mest som single-artist med eit stort repertoar i sjangeren pub/dansemusikk. Olav skaper god stemning og dansetakt!
  SIXPACK
Sixpack er et partykonsept som leverer dans, allsang og fest ut frå et enkelt motto; vi skal ha det moro. Flott lyd- og lysdesign, kombinert med låter frå kjente artistar som publikum har svingt seg, og sunget til i flere tiår, slår alltid an. Når dette er ispedd en dose «crazykommunikasjon» mellom scene og dansgulv, ligg alt til rette for en festlig dansekveld. Med et godt komp på boks fyller de lokalene med godt humør, god lyd og hitlåtane frå blant andre Hellbillies, Vassendgutane, Plumbo, Kaizers Orcerstra, Åge Aleksandersen og Di Derre.
  ROGER OG TONE
Roger og Tone er ein musikalsk duo frå Stryn. Etter mange år på vegen i forskjellige danseorkester, som blant anna Twilight og Dr.Doc, har dei lært seg kva musikk folket vil ha, rett og slett god og variert dansemusikk! Roger og Tone har eit variert repertoir som spenner fra vals av Prøysen til AC/DC, mellom der so finn vi bl.a. Elvis og Jerry Lee Lewis med gammelrock, 80 og 90-talet med bl.a. Kvitnes, Springsteen, Toto, Smokie, country og nokre obligatoriske svensktopplåter har også fått plass, samt låter fra dagens hitlister
  Danseduoen MIX

Mix har et allsidig reportoir som dekker de fleste aldersgrupper på dansegulvet. Her kan nevnes gamle slagere av Elvis, Creedence, Beatles til nyere ting av Robbie Williams og U2. Mix er også kjent for stor spilleglede, godt humør og god lyd.
  ASBJØRN WIE DUO

Asbjørn Wie er en av fylkets mest brukte musikere i forskjellige danseduoer og band. Han har  i en årrekke reist rundt i fylket å gledet folk med god dansemusikk! Denne gangen har han startet en danseduo sammen med Jorunn Russøy fra Russøy utenfor Florø. Midt i blinken for voksne, danseglade mennesker.
KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.