STEINAR ENGELBREKTSON
Steinar Engelbrektson er mer aktiv enn noen gang før. Fornøyde arrangører og rebooking er blitt et mål for den populære artisten. Steinar har blitt nominert til bransjens mest populære pris "Gullskoen" i flere kategorier. Dette i tillegg til å tilby ulike konsept fra enmanns til band gjør at Steinar reiser mere enn noen gang. Trekkspill og verdens finaste dialekt gjør at han har et stort og stadig voksende publikum som kjøper plater og kommer på dans når han spiller opp.
  CONTRAZT
Contrazt spiller fengende dansemusikk med størst vekt på egne låter som blir forfattet av bandets gitarist og primus motor. Flere av disse låtene er stadig å høre på ”Danseband Jukeboks” på NRK. I tillegg har Contrazt også coverlåter på repertoaret for å kunne oppfylle publikums ønsker. Contrazt har de siste årene blitt publikums største favoritter, og er friskere og mer spillesugne enn noengang. Deltakelsen i Meldoi Grand Prix i 2015 har gjort etterspørselen om mulig enda større! Contrazt er uten tvil et av de aller mest populære dansebandene i Norge!
  INGEMARS
Dette rotekte bandet gir så mye av seg selv at du formelig kjenner lukta av Finnskogen, sprakende bål og den sotsvarte kaffekjelen.
Den ekte spillegleden gjør Ingemars Orkester til en sikker publikumsfavoritt hvor enn de spiller opp til dans!

Seks album og en Spellemannspris har det hittil blitt siden Terje Ingemar Larsson og Steve Andersson klimpret sine første Ingemars toner i 1986.
  BJØRNS ORKESTER

Dansebandet Bjørns Orkester kommer fra Møre og Romsdal med hovedbase i Fræna og Molde. Orkesteret er kjent for sin varierte dansemusikk og lager god stemning både på scena og dansegulvet. De spiller hvert år på de største dansefestivalene og populariteten bare øker for hver jobb som går!
  ANNE NØRDSTI
Anne Nørdsti spiller glad og fengende dansemusikk som rykker i dansefoten på selv den mest stivbeinte. Like gjerne synger hun varme og følsomme ballader som går rett inn i hjerterota. Som den jordnære og naturlige gardsjenta fra Alvdal hun opprinnelig er, har hun en spesiell evne til å trekke publikum både fram til scenekanten og ut på dansegulvet, og lage skikkelig feststemning med sitt smittende engasjement. Anne byr på seg selv, og oppnår en kontakt med sitt publikum som svært få andre artister klarer å gjøre.
  OLE IVARS

Ole Ivars treng vel knapt nokon presentasjon. Dei er dei ubestridte kongane i dansebandnoreg. Dei kan skilte med utallige Spelemannprisar, topplasering i kåringar som "årets dansebandlåt", "årets danseband" av NRK, og ikkje minst har bassist og låtskrivar William Kristoffersen motteke Kongens fortjenestemedalje i sølv for alle låtane han har skreve. Ole Ivars fyller fortsatt bygdehus og dansegallaer i Noreg til randen!

 

TWILIGHT
Twilight var et av de mest aktive og etterspurte banda på nordvestlandet før de tok pause i 2008.
Etter at ”den harde kjernen” litt tilfeldig var samla rundt en privat opptreden som gav blod på tann, er bandet igjen klare for veien. Sammen med ny bassist og en ekstra gitarist er de nå endelig klare for nye sprell. Twilight kan by på utvalgte låter fra glanstida, nyere musikk, låter fra egen cd, og ei god dose 80-talls klassikere. Likar du The Bangles, Billy Idol, Belinda Carlisle, Blondie, Shania Twain, Carlene Carter, Echosmith, Lissie, Sheryl Crow, Brandi Carlile, Beth Hart er dette ditt nye favorittband!

  SPLINT
Splint ble etablert i 2012 og består av solide og dyktige musikere som sammen og hver for seg har lang erfaring i fra en rekke andre band, studioprosjekter og som backing musikere for andre artister.

SPLINT kjennetegnes som bandet med det gode humøret og det allsidige repetoiret og hvor det å skape god stemning blant publikum er en selvfølge.
  SUNDAY MORNING
Sunday Morning er eit band med base i Askvoll. En gjeng karar med lang fartstid og brei erfaring I underhaldningsbransjen.
Sunday Morning dreg gjerne på seg cowboyhattar og tek deg med på festival, flørtar til rockefoten din med rå Stones låtar. Lokkar deg ut i ein svingande dans til Evert Taube, før dei dreg den inn på ei sveitt Blues bule for å ende opp på ein road-tripp med Eagles og Hellbillies. Sunday Morning er kjent for å kommunisere godt med publikum og vokalisten med sitt gode humør sørgjer for at kvar ei speling blir ein lystig fest.
  BRIS
BRIS er mye brukt på festivaler, dansetilstelninger og events. I tillegg til egen musikk leverer de røffe, dansbare versjoner av kjente låter. Bandet ga ut CD’en «Varme vindar» høsten 2012, som debuterte med en fin 8. plass på VG`s topp 40 liste. Bandet er kjent for utadvent sceneopptreden, smittende humør, stor allsangfaktor og god og klar lyd med behagelig “trøkk”. Etter en kveld med BRIS er du “Svett, Sliten og Lykkelig”.
  LAS VEGAS

Danseorkesteret Las Vegas vart starta for ca 20 år sida. Bandet består i dag av 4 glade gutar fra Ålesund og Sykkylven, med lang fartstid fra dei fleste danselokale på nordvestlandet og også etterkvart sogn og sunnfjord.
Alle som liker CCR, Eagles, Hellbillies, Elvis, og anna dansemusikk, vil få ein triveleg kveld me Las Vegas.

KONTAKT
TG Event
Valborgkleiva 93, 6823 Sandane
Tlf. 40 46 61 51
  Torbjørn Gran Tlf. 40 46 61 51
post@tgevent.no
ARTISTFORMIDLING
I tillegg til stallen med lokale artistar, formidler vi de fleste nasjonale artister. Arrangørene vi formidler til, er utesteder, hotell, messer og dager, privat- og offentleg sektor, bygdahus og private selskap.
ARRANGEMENT
TG Event har utviklet kompetanse som proffesjonell arrangementsplanlegger og -avvikler for små og store arrangement. Vi kan skreddersy hele, eller deler av ditt arrangement.
UTLEIE LYD/LYS/SCENE
I samarbeid med våre partnere på lyd, lys og sceneproduksjon kan vi levere komplette sceneløsninger.
OM OSS
TG Event er et formidlingsbyrå som legger prestisje i å levere kvalitet, personlig oppfølging og kvalitetssikring i alle ledd. Byrået har opparbeidet seg allsidig erfaring i forhold til logistikk, artistformidling, arrangementsavvikling og markedsføring.