Kruttrøyk har levert norsk countryrock på dialekt siden starten av 2000-tallet!

Etter å i årevis ha besøkt landets store countryfestivaler og konsertscener, tok bandet noen års pause, men saler nå opp for nye sirkusrunder.


Etter tre albumutgivelser og 15 millioner streams på digitale plattformer, er bandet klare for å turnere i Norge igjen! Kruttrøyk serverer festglad og dansbar countrymusikk.


The Boots Band sin største forse, bortsett fra å låte kompakt og spennende, lage egne låter og tolke andres på sin måte, er deres evne til å skape kontakt med publikum.

En blanding av scenetekke, profesjonell holdning til musikk og uhøytidelig prat med publikum har ført til at folk stortrives i salen. Serverer egne countrylåter ispedd kjente klassikere innen sjangeren.


Disse gutta kan underholdning. Er du opplagt til høyt tempo, ja da må du ikke gå glipp av dette bandet!
Profilerte musikere fra Irland, Nederland, England og Norge har levert tradisjonelle irske og selvlagde slagere i sin egen rockedrakt, iført kilter og levert med masse humor og skjegg.

Blues for både kropp og sjel! Anita Nordheim Blues n’ Groove Company spiller både ny og gammel blues- og groovemusikk slik den er ment å bli spillt. Rått, med følelse, og uten noe juggel. Bandet er en hyllest til musikernes egne helter innen sjangeren, men de sper også på meg sine egne låter i det som for publikum blir ekte, nært og ikke minst en befriende, energisk opplevelse!