Steinar har blitt nominert til bransjens mest populære pris "Gullskoen" i flere kategorier. Dette i tillegg til å tilby ulike konsept fra solo til band gjør at Steinar reiser mere enn noen gang. Med en bunke plateutgivelser er han og bandet et selvfølgelig innslag på alle store dansefestivaler i landet! Egne slagerlåter ispedd kjente country-slagere har vist seg å være en suksess.


Dette rotekte bandet gir så mye av seg selv at du formelig kjenner lukta av Finnskogen, sprakende bål og den sotsvarte kaffekjelen.
Den ekte spillegleden gjør Ingemars Orkester til en sikker publikumsfavoritt hvor enn de spiller opp til dans!

Seks album og en Spellemannspris har det hittil blitt siden Terje Ingemar Larsson og Steve Andersson klimpret sine første Ingemars toner i 1986.

Dansebandet Bjørns Orkester kommer fra Møre og Romsdal med hovedbase i Fræna og Molde. Orkesteret er kjent for sin varierte dansemusikk og lager god stemning både på scena og dansegulvet. De spiller hvert år på de største dansefestivalene og populariteten bare øker for hver jobb som går!

Anne Nørdsti spiller glad og fengende dansemusikk som rykker i dansefoten på selv den mest stivbeinte. Like gjerne synger hun varme og følsomme ballader som går rett inn i hjerterota. Som den jordnære og naturlige gardsjenta fra Alvdal hun opprinnelig er, har hun en spesiell evne til å trekke publikum både fram til scenekanten og ut på dansegulvet, og lage skikkelig feststemning med sitt smittende engasjement. Anne byr på seg selv, og oppnår en kontakt med sitt publikum som svært få andre artister klarer å gjøre.

Contrazt spiller fengende dansemusikk med størst vekt på egne låter som blir forfattet av bandets gitarist og primus motor. I tillegg har Contrazt også coverlåter på repertoaret for å kunne oppfylle publikums ønsker. Bandet har de siste årene blitt publikums største favoritter, og er friskere og mer spillesugne enn noengang. Deltakelsen i Melodi Grand Prix i har gjort etterspørselen om mulig enda større! Contrazt er uten tvil et av de aller mest populære dansebandene i Norge!

Twilight kan by på utvalgte låter fra glanstida, nyere musikk, låter fra egen cd, og ei god dose 80-talls klassikere. Likar du The Bangles, Billy Idol, Belinda Carlisle, Blondie, Shania Twain, Carlene Carter, Echosmith, Lissie, Sheryl Crow, Brandi Carlile, Beth Hart er dette ditt nye favorittband!

Splint fra Bergen består av dyktige musikere som sammen og hver for seg har lang erfaring i fra en rekke andre band, studioprosjekter og som backing- musikere for andre artister.

SPLINT kjennetegnes som bandet med det gode humøret og det allsidige repetoiret, hvor det å skape god stemning blant publikum er en selvfølge.

Sunday Morning drar gjerne på seg cowboyhatter og tar deg med på festival, flørter til rockefoten din med rå Stones låter, lokker deg ut i ein svingende dans, før de drar deg inn på en sveitt Blues bule for å ende opp på en road-trip med Eagles og Hellbillies.