Haakon Esplo har i mer enn 25 år underholdt på festivaler,
markeder og familiearrangementer over hele landet. Han har jobbet i Kristiansand Dyrepark, Tusenfryd og på store og små scener i inn- og utland. Haakon er både tryllekunster, buktaler og musiker, og har en fantastisk evne til å underholde alle aldre med sine varierte forestillinger. Perfekt for lag og foreninger og arrangementer hvor hele familien er samlet.

I dag kan Erik parodiere over 40 kjente og kjære personligheter, både Norske og utenladske. Han har alltid likt å få folk til å le og var i 2010 med i finalen i Norske talenter hvor han presenterte buktaling på et helt nytt nivå! Erik har flere dukker på lager som han reiser rundt og underholder med. Både dyreskikkelser og menneskeskikkelser. Han lar også dukkene parodiere, så det blir ekstra imponerende.


Kaptein Rødskjegg og sjørøverne består av 3 glade og ikke fullt så smarte pirater som har turnert på kryss og tvers av Norge i snart 10 år. Konseptet er tuftet på barn i alle aldre og er bygget på musikalsk kvalitet, humor og god moral (i den grad en sjørøver klarer dette). Rollefigurene er ”ekte vare” og fri for løsskjegg, sminke, plastsverd og annet fjas.Utdannet førskolelærer og jobber heltid som klovn, tryllekunstner og julenisse – tullekunstner. Det som gjør Klovnen Knut spesiell er originalitet og allsidighet – variasjon i innhold og presentasjon.
Samt evnen til å underholde barn og voksne samtidig. Familie- & Barneunderholdning med komisk innhold som spenner fra tryll & tøys, musikalske unoter, fortelling, sjonglering, enhjulsykling til ballongfigurer og som buktaler.


Thoris Supergutt lager show, rocker og synger i en variert og fartsfylt forestilling til glede for små og store. Thoris liker at folk ler og er glade. Han tuller og tøyser, faller i feller, smeller ballonger og innbyr

til konkurranser. I et show med mye musikk blir barna og gjerne de voksne med på dansen, og Thoris Supergutt inviterer publikum med på scenen.