Med et bredt repertoir reiser Jens Petter rundt og spiller kjente og kjære låter som publikum garantert kjenner igjen! Av artister kan nevnes– Dance With a Stranger, Alan Jackson, Creedence, Hellbillies og mange fleire. Med et solid komp i ryggen spiller Jens P. kassegitar og synger. I tillegg til å presentere musikken med dansekomp gjør han også blandingskvelder, av komp og akustisk. Han er kjent for å levere god stemning og dansetakt der han opptrer. Jens P. er vokalist og låtskriver i bandet Kruttrøyk.


Vi2 er en duo som består av de erfarne musikerne Einar Jakobsen og Agnar Gjelsvik fra Førde. Gutta har reist land og strand med instrumentene og levert fest og dansemusikk i hele sitt voksne liv.
Her får du fengende låter fra blant andre The Mavericks, Vinnie, Vassendgutane og the Highwaymen. Er det ønske om irsk musikk så spiller de det også!

Roger og Tone er en musikalsk duo frå Stryn. Etter mange år på vegen i forskjellige danseorkester har de lært seg hva musikk folket vil ha, rett og slett god og variert dansemusikk! Roger og Tone har et variert repertoir som spenner fra vals av Prøysen til AC/DC, mellom finner vi bl.a. Elvis og Jerry Lee Lewis med gammelrock, 80 og 90-talet med bl.a. Kvitnes, Springsteen, Toto, Smokie, country og noen obligatoriske svensktopplåter har også fått plass, samt låter fra dagens hitlister


Bjarne er en musiker som spiller variabel dansemusikk med høy allsangfaktor. Bjarne spiller kassegitar og elgitar, i tillegg er han også en dyktig vokalist. Han har lang erfaring som musiker i ulike lokale band. Som "dansemusiker" har han skapt stemning på de fleste utestedene i området. Alt fra gamalpop til nyere, kjente låter blir mesterlig framført. Han har med seg trommer og bass på disk, så dette høres fyldig og enkelt ut.