Med sin utstråling, sine vanvittige betraktninger på livet og fysiske stil på scenen, har han de senere årene fått folk i alle aldre til å knekke sammen i latter.

Godt utstyrt med kjappe replikker, parodier og gitar drar Terje publikum inn i sin verden, der han i det ene øyeblikket får folk til å vri seg i Latter, før de i det neste sitter med klumpen i halsen. Hans evne til å improvisere med publikum er også en faktor som gjør at Terje vinner hver gang på scenen.

Roy Aron har foralvor begynt å gjøre seg gjeldende som humorist de siste åra. Han har vunnet flere priser på revyfestivaler. Den folkelige humoren til Roy Aron bygger på gjenkjenning der, snodige figurer og gjennomført rollespill er sentrale ingredienser. 


De siste årene har hun fått folk til å gå rundt og si kommentarer som «blooonkefjæs» etter stor suksess som Ninette Karlsen og flere andre av karakterene i Torsdag Kveld fra Nydalen. Sigrid gjør også stor suksess med podcasten "Tusvik og Tønne" sammen med Lisa Tønne.

Sigrid har bred erfaring med events og bedriftsjobber. Hun kan kombinere verbal og musikalsk humor, og er en svært mye brukt konferansier.Med André på scenen er du ikke langt unna gullkornene som til tider bare renner ut av denne observante komikeren. En energisk komiker med skråblikk på det meste - en sikker vinner til ditt arrangement, om det så måtte være firmafest, julebord eller andre events.
André er nok, til tross for sine 20 år bak seg som komiker, mest kjent for sin Facebook-side og sine to bøker «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», som har nærmere 200000 følgere.


Roar Brekke har som varemerke å kombinere verbal humor med morsomme fysiske innslag.

Eksempelvis; Askeladden på helt nye eventyr, parodi på dansestilene du ser på byen, en pappa på sidelinjen under fotballkamp – og en grundig instruksjon i hvordan spise hot dog etter julebord…

Karakteristisk for humoren, i tillegg til det fysiske, er de gode observasjonene.

Han får deg til å gapskratte av dine egne erfaringer og tabber, vaner og uvaner.